Onze werkwijze

Samen werken we aan je website

We houden je aangehaakt. Onderweg poppen er zeker keuzes op die jou of je bedrijf aangaan. Die maken we niet voor, maar mét jou. Zo wordt het echt jouw site.

Website laten maken door Coen Hamelink en Teunis van Wijngaarden (Webdesign aan Zee)

Fase 01.

Brainstorm

Een opdracht binnenharken en aan de slag? Zo werkt het bij ons niet. We vragen je eerst het hemd van het lijf. Welke dienst of welke producten bied je aan? Aan wie? Waarom komen klanten bij jou? Wat wil je met je website?

Geef zo concreet mogelijke antwoorden. Coen heeft die nodig om de stijl te bepalen en tot een perfecte pagina-indeling te komen. Teunis wil tot een goed advies komen ten aanzien van de functionaliteiten voor je website.

Fase 02.

Content

Onderschat niet de kracht van goede content. Beeld en tekst zijn cruciaal voor je website. Zowel voor de vindbaarheid (SEO) als voor de herkenbaarheid van je onderneming. Begin daar dus al vroeg mee.

Heb jij al tekst? Wij gieten je verhaal in de juiste vorm voor je website. Is de uitdaging van schrijven te groot? Wij kennen experts die jouw boodschap perfect kunnen verwoorden. Ook voor beeldmateriaal kunnen we je in contact brengen met fotografen en illustratoren in ons netwerk van experts.

Fase 03.

Ontwerp

Met het ontwerp zetten we de juiste sfeer neer. Meestal sluit die aan op je huisstijl of logo. Als je wilt frissen we die ook op.

Ontwerper Coen is oplossingsgericht. En omdat design en techniek hand in hand gaan, kijkt ontwikkelaar Teunis meteen mee.

Fase 04.

Techniek

Programma’s, apparaten, browsers of webtechnieken, we kennen ze tot in de puntjes. Wat we bedacht en uitgewerkt hebben, kunnen we daardoor zelf technisch realiseren.

Teunis maakt slim gebruik van open source en programmeert op maat waar nodig. Nu kijkt Coen vanaf de zijlijn mee.

Fase 05.

Website lancering

Nadat we je website grafisch en technisch op elk niveau en detail hebben gecontroleerd, kunnen we de site lanceren.

Eenmaal live, doorlopen we nog eens een checklist. En op het moment dat jij de website trots laat zien aan je relaties – zijn we nog beschikbaar voor kleine tweaks.

Bekijk een aantal websites die wij al gelanceerd hebben in ons webdesign portfolio.

Fase 06.

Onderhoud

Het is belangrijk om je WordPress website goed te blijven onderhouden. Zo blijft hij veilig en zal hij foutloos blijven functioneren. We zullen een eenvoudig onderhoudscontract afsluiten, waarin we afspreken dat wij je website pro-actief up-to-date houden.

Bedankt voor de snelle opvolging tijdens de bouw van de website. Het is voor dit soort dingen dat ik jullie met plezier en vertrouwen aanraad. Wij zijn bovendien erg tevreden met het resultaat. Zeer mooi, helder en overzichtelijk.

Toe aan een mooie, goed draaiende website? Kom naar Webdesign aan Zee.

Jij vertelt jouw verhaal. Wij leggen uit wat we voor je kunnen doen. Je bedrijf ontwikkelt zich. Dat vraagt toch om een zakelijke website die daarbij aansluit?

Ja, ik kom naar Zee!