Over ons

Hik je aan tegen een nieuwe site?

Wij denken mee. Jij kent je bedrijf en je doelstellingen. Wij hebben verstand van design en techniek. Samen werken we toe naar een professionele site, waarmee je je bedrijf consistent presenteert.

Website op maat laten maken door Webdesign aan Zee

Webdesign aan Zee

De drijvende krachten achter Webdesign aan Zee zijn grafisch ontwerper Coen Hamelink en webbouwer Teunis van Wijngaarden. Ze werken in hun eentje als het kan, maar weten precies wanneer ze de ander moeten inschakelen. Een typisch voorbeeld van een geoliede samenwerking.

Coen Hamelink

‘In de eenvoud toont zich de meester’ of hip gezegd: ‘minimal design’ is waar Coen voor staat. Want websitebezoekers moeten informatie gemakkelijk kunnen vinden.

Coens ontwerpen zijn strak. Elk stukje content staat op de juiste plek. En volgens de huisstijl besteedt hij veel aandacht aan de kleur en typografie die het karakter van jouw bedrijf versterken.

Meer over Coen

Teunis van Wijngaarden

Eenzelfde ‘minimal’-filosofie houdt Teunis aan voor de techniek. Want bezoekers – en zoekmachines – willen snel en gemakkelijk door je website surfen.

Teunis bouwt zijn WordPress-websites met een gestructureerde en schone code. Hij kiest de uitbreidingen (plug-ins) zorgvuldig en laat ongebruikte features weg. Voor een optimale performance.

Meer over Teunis

Onze partners zijn experts

Samen kom je verder. In de loop der jaren hebben we een professioneel netwerk opgebouwd. Misschien heb jij wel een fotograaf nodig om je dienst of product duidelijk in beeld te brengen. Of iemand die je schrijfwerk uit handen neemt of jouw eigen teksten redigeert. We geloven in ons flexibele netwerk.

Teunis en Coen hebben me volledig ontzorgd bij het maken van mijn nieuwe website. Tegelijkertijd betrokken ze me erbij op de juiste momenten. ‘Jij bent precies zoals op je website,’ zei een nieuwe klant onlangs. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen toch?!

Marja DuinRedactieKracht

Toe aan een mooie, goed draaiende website? Kom naar Webdesign aan Zee.

Jij vertelt jouw verhaal. Wij leggen uit wat we voor je kunnen doen. Je bedrijf ontwikkelt zich. Dat vraagt toch om een zakelijke website die daarbij aansluit?

Ja, ik kom naar Zee!