Teunis van Wijngaarden

In 1996 kregen wij thuis internet en al snel maakte ik mijn eerste website. Veel stelde dat niet voor, want ik was 11 jaar. Wel bleef ik actief bezig met websites en jaren later ben ik informatica gaan studeren.

Tijdens mijn opleiding heb ik een jaar gewijd aan (wetenschaps-)communicatie, omdat de combinatie van techniek en communicatie me interesseert. Daarna heb ik onder meer gewerkt als functioneel beheerder, waar ik de vertaalslag maakte tussen gebruikers (webredacteuren) en techniek (serverbeheerders en programmeurs).

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig websitebouwer en -beheerder. Eerst parttime, maar sinds 2012 volledig. Daarbij ben ik continu bezig om mijn werkproces en het eindresultaat te verbeteren. Ik vind het dan ook leuk dat ik dit nu samen met grafisch ontwerper Coen kan fijnslijpen.

De online wereld is volwassen geworden. Tal van ondernemers in het MKB begrijpen inmiddels dat het niet wenselijk is om afhankelijk te zijn van ‘het neefje dat website bijhoudt’. Juist die bedrijven wil ik professioneel ondersteunen. Neem jij jouw zakelijke website serieus? Neem contact op als je hulp nodig hebt bij bouw en/of onderhoud en wilt weten wat ik voor je kan doen.

Contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op:
e: info@teuniz.nl
t: 06 – 24 77 90 54

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Bekijk wat ik heb gedaan op het gebied van websitebouw en -onderhoud.

Coen over Teunis

In 2016 heb ik Teunis leren kennen als een ware web-bouw-vakman die WordPress volledig mastert. Hij is niet vies van een potje droge humor. Maar voor programmeren en bouwen, sluit hij zich op in zijn mancave. Dan kun je hem beter niet storen. Is het technische ei gelegd, komt hij blij en voldaan naar buiten. En kun je weer flauwe grappen verwachten. Met of zonder kokosmacroon bij de koffie.

Teunis houdt niet van ‘aanrommelen’. Hij doet het goed of anders liever niet, hoewel hij altijd wel zo aardig  is om het toch gewoon te doen. De klant is tenslotte koning(in).

Restaureren is uiteraard geen probleem, maar Teunis bloeit helemaal op wanneer hij van de grond af een compleet nieuwe website mag bouwen met de nieuwste snufjes. Zijn motto: ‘Als je blanco begint, kun je schone code programmeren en daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger van.’

Teunis en Coen hebben me volledig ontzorgd bij het maken van mijn nieuwe website. Tegelijkertijd betrokken ze me erbij op de juiste momenten. ‘Jij bent precies zoals op je website,’ zei een nieuwe klant onlangs. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen toch?!

Marja DuinRedactieKracht

Toe aan een mooie, goed draaiende website? Kom naar Webdesign aan Zee.

Jij vertelt jouw verhaal. Wij leggen uit wat we voor je kunnen doen. Je bedrijf ontwikkelt zich. Dat vraagt toch om een zakelijke website die daarbij aansluit?

Ja, ik kom naar Zee!