Coen Hamelink

Sinds 2004 ben ik werkzaam als grafisch ontwerper en illustrator. Na een aantal jaar bij verschillende ontwerpstudio’s gewerkt te hebben, vond ik het tijd om zelfstandig aan de slag te gaan. Dat is een goede keuze gebleken: vanaf 2008 heb ik onder de naam Coen met een C samengewerkt met uiteenlopende organisaties en bedrijven. De Efteling, Greenpeace, In 60 Seconds, (internationale) uitgeverijen, animatiestudio’s, muziek- en theatergezelschappen, in het MKB en voor collega-ZZP’ers.

Vanaf 2016 werk ik steeds vaker samen met webbouwer Teunis. Al snel waren we het erover eens dat we onze samenwerking op een hoger plan wilden tillen. Zo is Webdesign aan Zee ontstaan.

Met het stijgende gebruik van internet en social media is ook de behoefte aan een ‘online presence’ gegroeid. Een professionele uitstraling van je bedrijf – zowel online als in real life – is essentieel. Een goede eerste indruk kun je tenslotte maar één keer maken.

Wil je jouw bedrijf zo professioneel en integer mogelijk online presenteren? Neem vooral contact op als je daarbij hulp kunt gebruiken. Ontwerpen en illustreren is mijn tweede natuur, dus ik help je graag.

Contact

Heb je een vraag? Neem gerust contact met me op:
e: coen@coenmeteenc.nl
t: 06 – 28 26 79 82

Nieuwsgierig naar mijn werk?

Bekijk wat ik heb gedaan als illustrator en grafisch ontwerper.

Teunis over Coen

Coen heeft een scherp oog en kijkt kritisch. Als ik hem vraag: ‘Staat dit mooi zo?’ Komt hij met: ‘Moet het er überhaupt wel staan?’ Ik heb niet altijd zin in die stap terug, maar het resultaat blijkt altijd beter te zijn.

Coen is niet van de decoratie. Hij is meer van het functionele ontwerp. Hij kan goed uitleggen waarom hij ergens voor kiest, wat ik heel fijn vind. Behalve een goede vormgever, is hij professioneel illustrator. In zijn vrije tijd speelt hij trompet en veel andere instrumenten. Om jaloers op te worden.

Wij werken vanuit hetzelfde gebouw, maar hanteren een andere tijdszone. ‘s Morgens vroeg ben ik er en zie je Coen zelden, maar in de avond is Coen degene die de deur op slot draait. Midden op de dag blijft er voor ons genoeg tijd over om samen te lachen werken.

Teunis en Coen hebben me volledig ontzorgd bij het maken van mijn nieuwe website. Tegelijkertijd betrokken ze me erbij op de juiste momenten. ‘Jij bent precies zoals op je website,’ zei een nieuwe klant onlangs. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen toch?!

Marja DuinRedactieKracht

Toe aan een mooie, goed draaiende website? Kom naar Webdesign aan Zee.

Jij vertelt jouw verhaal. Wij leggen uit wat we voor je kunnen doen. Je bedrijf ontwikkelt zich. Dat vraagt toch om een zakelijke website die daarbij aansluit?

Ja, ik kom naar Zee!